-
keyboard_arrow_down
پیشگیری از دعاوی و اختلافات با یک پرسش ساده !
در جامعه پیچیده امروز تقریباً تمام جنبه های زندگی مردم با مسائل حقوقی و قانونی سر و کار دارد و بنابراین تبعاً سوالات حقوقی در زمینه های مختلف حقوقی برای مردم ایجاد می شود. اصولاً پاسخ به پرسش های حقوقی در صلاحیت حقوقدانان و وکلای دادگستری است و در هر زمینه خاص حقوقی نیز باید به وکیل متخصص همان رشته حقوقی مراجعه نمود. در واقع همانگونه که در پزشکی برای درمان چشم به متخصص چشم رجوع می شود در علم حقوق نیز همین ضرورت وجود دارد ولکن در بین مردم کمتر شناخته شده است و همچون پزشکی عرف مسلم و جا افتاده ای نیست.
گاهی پرسیدن یک سوال حقوقی از وکیل متخصص قبل از هرگونه معامله و رابطه کاری و شغلی، از اختلافات و دعاوی بسیار پر هزینه و طولانی در دادگستری پیشگیری می نماید. البته پاسخی که به یک سوال حقوقی داده می شود، فقط بر اساس خود سوال است و ممکن است اگر به صورت حضوری و با ارائه اسناد و مدارک مطرح گردد، به دلیل اشرف بیشتر وکیل بر موضوع پاسخ آن متفاوت گردد. فلذا باید احتیاط کرد که سوال ناقص موجب گمراهی بیشتر سوال کننده نگردد.
برای اخذ نتیجه بهتر از سوال و اخذ پاسخ صحیح، باید پرسش را کوتاه و مفید و مختصر مطرح و فقط بر قسمت کلیدی موضوع تمرکز نموده و از طرح داستان پرونده از ابتدا تا آخر خودداری نمود.
همچنین پرداخت هزینه منصفانه برای مشاوره حضوری، جنبه معاوضی شدن سوال و پاسخ را بین وکیل و موکل ایجاد نموده و مسئولیت و جدیت بیشتر برای وکیل مشاور ایجاد می نماید که به مراتب بهتر از مشاوره رایگان است. چرا که هر ارزونی بی حکمت نیست چه برسد به این که رایگان باشد !!!
-
keyboard_arrow_down
پرسش و پاسخ و مشاوره حضوری
البته تاکید می کنیم که طرح سوال حقوقی از وکلاء و گرفتن پاسخ آن از طریق اینترنت، کار اصولی نیست و صرفاً برای رفع حاجت و ضرورت های حقوقی مردم است بلکه بهتر این است که در هر مورد مشکل حقوقی، به وکلای متخصص مراجعه نموده تا وکیل بتواند با ملاحظه تمام اسناد و مدارک و شرح کامل موضوع، راه حل اساسی و اصولی را پیشنهاد و ارائه نماید.
ما در این سایت برای رفع حداقل های نیاز حقوقی هموطنان گرامی بخش پاسخ به سوالات حقوقی ایجاد کرده ایم و مفتخر هستیم که تاکنون به چند هزار سوال حقوقی در زمینه قرارداد پاسخ داده ایم. شما نیز می توانید سوال حقوقی خود را به صورت مختصر و مفید و فقط در زمینه قراردادها مطرح نموده تا در اسرع وقت پاسخ خود را دریافت نمایید. ضمناً همان گونه که عرض شد، سوال حقوقی تلفنی و اینترنتی و فضای مجازی و … فقط برای رفع ضرورت ها است و کار اصولی مشاوره حضوری و با ارائه مدارک است.
-
keyboard_arrow_down
خدمات ایران قرارداد در پاسخ به سوالات حقوقی
در سایت ایران قرارداد هزاران سوال در زمینه قراردادها پاسخ داده شده که حتی مطالعه این سوالات و پاسخ های مهم آن، خودش یک گنجینه خوب برای اشخاص علاقه مند به مباحث حقوقی است. چرا که این سوالات همه از دل مشکلات مردم برخاسته و جنبه عملی دارد و برای موارد مشابه قابل استفاده است.
در سایت ایران قرارداد پرسش های حقوقی در دو قسمت قابل طرح است. در صفحه اصلی سوالات حقوقی و دیگر در ذیل هر یک از مقالات که مربوط به مباحث همان مقاله است. در تلاش هستیم که بهترین سوالات مهم و کاربردی را با رنگ متفاوت مشخص نماییم تا خوانندگان محترم بتوانند با وقت کمتر به مهترین و کاربردی ترین سوالات دسترسی داشته باشند.
- فقط به سوالات مختصر و کوتاه و شفاف و واضح در زمینه ی قراردادها پاسخ داده می شود.
- در صورتی که سوال را در ذیل مقالات مطرح نموده اید، برای پاسخ آن به همان مقاله مراجعه فرمایید.
- سوالات و پاسخ های مهم و کاربردی، با رنگ قرمز مشخص شده است.
- مدت پاسخگویی از یک تا هفت روز است.
- به دلیل تراکم کاری، به اکثر سوالات پاسخ می دهم و نه همه آن ها و پیشاپیش عذرخواهی می کنم.
.
سلام.پدره بنده یک ملکی رو مبایعه نامه از شخصی۲۰سال پیش خریداری کردند.و در زمانی که من۱۰ساله و صغیر بودم بنامم زدن.اما قیم بنده بوده اند.بعد از۱۸سالگی بدلیل بی اهمیتی مالشان را از من که امانت در نزدم بوده پس نگرفتند.حدود۳سال پیش بنده عقد کردم.و پدرم گفت که مالم را بکن برگردان دیگر مستقل شدی.وما دوسال و نیم پیش وکالت بلاعضل بنام پدرم خورد.بعد از گذشت یکسال از این وکالت خانم بنده مهرش را طلب کرد اما به مرحله ای اجرا نرسید.وپرونده را مختومه کرد.پدرم یکماه بعدش سندتک برگ را گرفت و قطعی کرد.حالا دوباره از قطعی شدن سند تک برگ پدرم.خانم شکایت کرده که ملک را داده و فرارازدین کرده و معامله سوری درخواست ابطال سند.داده بیزحمت راهنمایی میفرمایید
با سلام؛
سابقه ی مالکیت پدرتان در مبایعه نامه ۲۰ سال پیش و انتقال رایگان به شما در کودکی و وکالت بلاعزل شما به پدر قبل از صدور حکم مهریه، مشخص میکند که قبل از حکم مهریه استرداد مال به پدرتان انجام شده و صرفاً صادر شدن سند آن بعد از حکم قطعی مهریه بوده است. ملاک فرار از ادای دین، تاریخ صدور حکم قطعی است. در خصوص معامله صوری نیز سابقه ی مالکیت پدرتان و انتقال رایگان به شما در کودکی، مشخص می کند که استرداد مال به پدر صوری نبوده است.
سلام مالکین ساختمانی با ۱۲ واحد در سال ۹۴ برای ساخت و ساز با سازنده قرارداد مشارکت منعقد نمودند در سال ۹۹ بعد از فرستادن اظهارنامه حکم قطعی فسخ در اسفند ماه گرفته شد و درهمان زمان از حضور کارشناس رسمی بابت پیشرفت کار و مراحل ساخت و ساز استفاده گردید که اعلام گردیدهنوز به مرحله نازک کاری نرسیده متاسفانه سازنده با توجه به اینکه حق پیش فروش تا مرحله سفید کاری طبق قرارداد را نداشتند اقدام به پیش فروش واحدهای سهم خود تعدادی قبل از تخریب ساختمان قدیمی و تعدادی هم قبل از جواز شهرداری و بدون اطلاع مالکین این عمل صورت گرفته و نیز در فروردین ۱۴۰۰ بعد از حکم قطعی فسخ اقدام به دریافت مبلغی بیشتر از قرارداد پیش فروش نموده و واحدهای آنها را تحویل نمودند این درحالی بود که بلافاصله بعداز گرفتن فسخ مالکین اقدام به دادخواست خلع ید و تحویل ملک نمودند و پیش خریداران هم به عنوان ورود ثالث تایید فسخ مالی به پرونده ورود نمودند و سازنده هم بعد از ۶ ماه با دلایلی مانند مشکلات خانوادگی و نظریه کارشناس رسمی که تایید کردند ۹۵ درصد کار انجام شده در شهریور ۱۴۰۰ دادخواست اعاده دادرسی دادند که هم شعبه بدوی و هم تجدیدنظر ان را ردو فسخ را درست خواند رای بدوی اعتراض ثالث به همین ۹۵ درصد پیشرفت کار و امضای یکی از مالکین که یکی از دونماینده مالکین به جهت هماهنگی بین مالکین و سازنده انتخاب شده بودند به عنوان شاهد ذیل قراری که بین پیش خریداران و سازنده بوده استناد نموده و مالکین را محکوم به دانستن حضور پیش خریداران و قبول معامله آنها دانسته و اعلام نموده چون قرارداد آنها قبل از فسخ بوده پس فسخ برای آن ها درست نیست و موضوع را جدایی ناپذیر دانسته و فسخ را نسبت به سازنده و پیش خریداران منتفی دانسته و اعلام کرده که در دادگاه اولیه باید پیش خریداران را هم به عنوان خوانده به همراه سازنده می اوردیم حال مالکین تجدیدنظر زده اند و اعلام کردند بعد از حدود دوسال از نظر کارشناس رسمی هنوز ۵ درصد ادعایی تکمیل نگردیده و مالکین هم چون به خواست خود سازنده سندی به نام اونزده و طبق قرارداد مشارکت مسئولیت هرگونه معامله سازنده با اشخاص ثالث را متوجه سازنده دانسته و چون هیچ رابطه ی قراردادی با پیش خریداران ندارند و حتی بنا به دلایل ارائه شده معامله ی آن ها را باطل میدانند و درضمن طبق آخرین توافقات قبل از فسخ سازنده اعلام نموده هیچ حقی در ساختمان در حال احداث ندارد و حتی هزینه های ساختش راهم نمی خواهد و ساختمان را کلا به مالکین بر میگرداند و نیز حکم قطعی تصرف عدوانی نیز از دادگاه کیفری نسبت به یکی از پیش خریداران گرفته شده است تحویل ملک به پیش خریداران بعد از حکم قطعی فسخ انجام شده و همچنین دو واحد پیش فروش شده از سهم مالکین صورت گرفته و بدون رضایت آنها. حال با این تفاسیر نظر جنابعالی را خواستارم در ضمن دادگاه تجدیدنظر قرار است بصورت حضوری در شهریور تشکیل گردد و ادامه روند ساخت و ساز توسط سازنده بدون رضایت مالکین و با دانستن فسخ بوده و الان هم ساختمان دست سازنده است
با سلام؛
در این که آیا اثر فسخ مالک در قرارداد مشارکت در ساخت به پیش خریدار سرایت دارد یا نه، طبق ماده ۴۵۴ قانون مدنی، اگر خیار قانونی باشد و سلب حق پیش فروش هم شده باشد و همچنین اگر خیار قراردادی مندرج در قرارداد باشد، طبق رای وحدت رویه ۸۱۰ دیوان عالی کشور به قرارداد پیش خریدار نیز سرایت دارد. در دعوای فسخ مالک و سازنده نیازی به طرف دعوا قرار دادن پیش خریدار نیست و حق اعتراض ثالث برای متضرر محفوظ است.
باسلام بنده یه هفته قبل خونه ام رادربنگاه به نام دوستم کردم نفروختم امانت پیشش گذاشتم بخاطریه مشکل ازطرف خانمم الان که بهش گفتم بیاخونه روبرگردون بنامم کلا انکارمیکنه ومیگه من خونه روازت خریدم به همین روزقسم فقط به من یه ۷ملیون و۱۳ملیونم واسه ۲۰روزدیگه چک داده که من اونوچون مستاجرم خونه روتحویل میدادازش کمک خاستم توعالم دوستی جای چک روهم خودم میزارم فقط۷تومن دستی ازش گرفتم حالامنه بدبخت چیکاربایدبکنم توروخداکمکم کنید
با سلام؛
باید دعوای بطلان بیع به سبب صوری بودن مطرح نمایید.
ایا کسی که ادعای اثبات بیع شفاهی ملکی کرده و رای بر بی حقی وی صادر و قطعی شده است میتواند مجددا بابت همون ملک دادخواست تایید اقاله شفاهی بدهد؟
با سلام؛
اقاله با انعقاد یک بیع در سابق متصور است و به نظر دعوای تایید اقاله مخالف اعتبار امر مختومه ی دادنامه بطلان اثبات بیع است.
سلام
قطعه زمینی از شخص ثالثی خریداری کردم
بعد از مدتی به شخص دیگری فروخته
به چه صورت اقدام کنم
با سلام؛
شکایت کیفری فروش و انتقال مال شاکی به غیر + ارسال اظهارنامه و اطلاع دادن مالکیت مقدم شما به خریدار دوم ظرف یک ماه از تاریخ اطلاع از جرم.
درود بی کران بردارم ملکی را با مبایعه نامه از شخصی خریده در سال گذشته هنوز ملک را تحویل نگرفته و سند هم نزده من طلبی از برادرم دارم می خواهم به جای طلبم طی یک مبایعه نامه همین ملک را از برادرم بخرم آیا خرید ملک دو دست آنهم با مبایعه نامه مشکلی ندارد لطفا راهنمایی بفرمایید نکات کلیدی که باید بنویسم در مبایعه نامه تا بعدها به مشکل قانونی بر نخورم چیست سپاس از پاسخگویی
با سلام؛
باید شرایط و ریسک مبایعه نامه و دست های قبلی بررسی گردد والا صرف این که ید قبلی نیز دارای مبایعه نامه باشد، ایرادی ندارد. اگر ملک کم ریسک و اصل معامله آن منطقی باشد، در مبایعه نامه درج نمایید که ثمن مبایعه نامه با طلب خریدار از فروشنده تهاتر گردید.
سلام
۴ ماه پیش ما یه سوله ای رو فروختیم و تنظیم سند شده
الان طرف اومده و شکایت کرده که سال ۹۸ قرار بوده مبلغی رو به تامین اجتماعی واریز کنیم و نکردیم
حالا تکلیف ما چیه
آیا طرف میتونه از ما شکایت کنه و مبلغی از ما بگیره؟
با سلام؛
اگر مبلغ رو خودش به تامین اجتماعی پرداخت کند سپس می تواند از شما مطالبه نماید نه قبل از پرداخت. و یا ابتدائاً در دادگاه الزام شما را به تسویه تامین اجتماعی بخواهد یعنی پول را مستقیماً به تامین اجماعی بدهید نه به او.
سلام
من با یک مشاور حقوقی قراردادی را تنظیم و امضاء گردم که برایم یک دادخواست تنظیم کند ولی قبل از اینکه دادخواست را تنظیم کند به ایشان اطلاع دادم که منصرف شدم و دادخواستی ننویسند، آیا باید مبلغ قرارداد را پرداخت کنم یا چون کاری انجام ندادند نیازی به پرداخت مبلغ نیست؟ اگر نباید پولی پرداخت کنم لطفا بفرمائید طبق چه ماده ای
با سلام؛
اگر شروع به تنظیم دادخواست ننموده و کاری نکرده و شما قبل از اقدامش کنسل کردید، الزامی به پرداخت پول ندارید. چرا که توافق بر انجام امور حقوقی همچون قرارداد وکالت در دعاوی، عقد لازم نیست و موکل می تواند کنسل کند و اگر قبل از شروع کار کنسل شود، هیچ مبلغی متصور نیست. و یا حتی اگر عقد لازم باشد، تا قبل از شروع کار به نوعی حق فسخ برای موکل وجود دارد و علت آن این است که هر شخص می تواند از دعوا منصرف گردد مگر در قرارداد طور دیگری توافق شده باشد.
سلام عباداتتان قبول حق من یک ملک تجاری را تحویل مالک دادم ولی بابت تخلیه انبار یک ماه فرست گرفتم ودر صورتجلسه قرار بر این شد اگر انباری را طی یک ماه تخلیه نکنم روزانه مبلغ یک میلیون تومان خسارت بدهم حالا موجر امده روی در انبار قفل دیگری جوشکاری کرده وممانعت میکند که من تخلیه نمایم حال من بابت اینکه به پرداخت خسارت محکوم نشوم چه باید بکنم لطفا راهنمایی فرمایید
با سلام و تشکر؛
چون هنوز انباری قانوناً در تصرف شما است، درب را باز کنید و انباری را تخلیه و وسائل خود را ببرید. در غیر این صورت باید اثبات کنید که امکان باز کردن درب نیست و عدم تخلیه منتسب به مالک می گردد.
سلام من یه ماشین سه سال پیش خریدم طرف خودش از مالک قولنامه ای خریده بود ولی من وکالت نامه خواستم برام وکالت تام بلاعزل گرفت بعد من با اون قولنامه نوشتم و پولش رو دادم حالا طرف وکالت رفته شکایت کرده که ثمن معامله رو بگیره
با سلام؛
از هر شخصی که خریده اید، ثمن را باید به همان بدهید.
با سلام و عرض ادب
بنده ملکی را از طریق دفاتر اسناد رسمی بصورت کاملا صوری به شخصی انتقال دادم و بعد از دو سال از طریق دادگاه حقوقی دادنامه بطلان معامله صادر شده است. اکنون این ملک بعد از من دو بار منتقل شده است. و اکنون سند رسمی تک برگ به نام شخص ثالث میباشد که ساکن ملک هستند.
جهت ابطال این نقل و انتقالات و ابطال اسناد آنها و ثبت سند بنام خودم چگونه اقدام کنم؟
با سلام؛
باید علیه منتقل الیهم بعدی نیز دعوای اعلام بطلان معامله و ابطال سند رسمی مطرح نمایید. البته برخی از قضات، اگر اشخاص ثالث منتقل الیه حسن نیت داشته باشند، تلف حکمی محسوب نموده و سندهای بعدی را ابطال نمی کنند و شما باید قیمت ملک را از طرف خودتان مطالبه نمایید.
آپارتمانی را مورخه ۱۳۸۹ به صورت مبایعه نامه با کد رهگیری خریداری کردم. بدلیل عدم ایفای تعهد فروشنده در اخذ پایانکار ساختمان و سند تفکیکی، در تاریخ ۱۳۹۴ شکایتی با عنوان التزام به تنظیم سند رسمی و التزام به اخذ پایانکار و التزام به خسارت در تاخیر تادیه از فروشنده کردم به طوری که فروشنده به پرداخت خسارت به مبلغ هشتاد میلیون بابت خسارت در تاخیر محکوم شد، در تاریخ ۱۴۰۱ فروشنده رضایت نامه محضری از اینجانب گرفت که اینجانب رضایت به مختومه شدن پرونده را دادم و در رضایت نامه جمله ای نوشته شده که “هر گونه اعتراض و ادعا در خصوص پرونده به شماره بالا را از خود سلب و ساقط نمود” ، سوال این است، با توجه به اینکه از مفاد مبایعه نامه دادخواست التزام به تنظیم سند و خسارت در تاخیر تادیه داده بودم آیا ذکر جمله ” خریدار هرگونه ادعا و اعتراض را در خصوص پرونده به شماره بالا را از خود سلب و ساقط نمود ” در رضایت نامه، فروشنده میتواند مالکیت واحد من را به چالش بکشد و بعدا مبایعه نامه را ابطال کند و یا هر گونه مشکل دیگر از جمله مالکیت شماره واحد آپارتمان را به وجود آورد
با سلام؛
پیرو رضایت نامه فوق، دادگاه چه رایی صادر نمود ؟ در هر صورت رضایت نامه مختومه کردن دعوای سند، به معنی انصراف و اِعراض از اصل مالکیت و یا اقاله قرارداد با فروشنده نیست.
سلام اگر برای ابطال سند رسمی مبنی حواله خودروکه با کلاه برداری به شخص دیگری واگذار یا فروخته میتوانیم نزد قاضی که مارا احضار کرده دادخواست یا درخواست برای مطالبه وجه که برای زودتر انجام رساندن پرونده کنیم
با سلام؛
اگر منظور شما دعوای حقوقی جنبه خصوصی جرم و خسارات حاصل از جرم در همان دادگاه کیفری است، تا قبل از ختم دادرسی کیفری، می توانید مطرح نمایید.
باسلام
آیا اگر ملکی مسکونی با مبایعی نامه و کدرهگیری خریداری شود، در موقع فروش هم حتما باید برای خریدار کدرهگیری صادر شود یا نیازی نیست و اگر ملک را در حضور دوشاهد در منزل نوشت برای خریدار در زمان فروش مشکلی برخورد نمیکند
با سلام؛
کد رهگیری واجب نیست ولی به هر حال اگر مبایعه نامه خریدار دارای کد رهگیری باشد، خریدار بعدی بیشتر اعتماد می کند.
باسلام
اگر ملکی با کد رهگیری و قولنامه بنگاهی و بدون سند خریداری شود، میشود آن ملک را با قولنامه معمولی یا همان توافقی که در منزل (منظور غیر بنگاه) نوشته شود، یا چون ملک مبایعی نامه و کد رهگیری بنام فروشنده که قبل خریده دریافت کرده، العان من هم که خریدارم حتما باید کدرهگیری بگیرم از فروشنده. یا خیر با قولنامه دست نویس هم اگر اعتماد داشته باشم، کافی میباشد و در موقع فروش ملک مشکلی برام پیش نمیاد
با سلام؛
کد رهگیری واجب نیست ولی به هر حال اگر مبایعه نامه خریدار دارای کد رهگیری باشد، خریدار بعدی بیشتر اعتماد می کند. بحث اعتماد شما به فروشنده تان نیست بلکه بحث خریدار بعدی از شما است.
سلام من چهار ماه پیش یک سردوز پنج نخ از نماینگی معتبر خریدم ودر کاغذی قید کرد تحویل چرخ فقط تا بیست روزکاری است وپولشو از من تماما گرفت ورسید داد الان چهار ماه است که چرخ منو تحویل نمیده ومن رو تهدید میکنه اگه همسرت بیاد اینجا وسرو صدا کنه میندازمش زندان الان من کجا برم چیکار کنم
با سلام؛
می تونید دادگاه برید و هم سازمان تعزیرات حکومتی.
با سلام بنده یک چک صیادی گرفتم و ثبت شده است ولی برگشت خورده بعد امضا هم درست نیست با چک
الان من میتونم شکایت کنم
با سلام؛
بله اقدام قانونی خود را انجام دهید. خصوصاً که در سامانه هم ثبت شده است.
با سلام یه خودرو خریدم همه پولو پرداخت کردم برای تنظیم سند قرار شده بیان اما توقیف پلاک کردن خودرو بردن پارکینگ حالا با وجود قرارداد میگن ۳۰ تومن پولشون مونده که شکایت کردم الان دو تا شریکش میخان بیان دادگاه شهادت دروغ بدن که پولش مونده ایا با وجود قرارداد میشه با شاهد از من پول بگیرن
با سلام؛
غیر ممکن نیست. به مقاله نحوه دفاع در برابر شهادت کذب مراجعه نمایید.
سلام وقت بخیر آقای صالحی عزیز
اگر ملکی با قرار داد عادی و وکالت محضری خریداری بشه و گرفتن خسارت تاخیر در تنظیم سند در آن قید نشده باشه و ملک در رهن بانک بوده و بخاطر شکایت شخصی دیگر از فروشنده توقیف هم شده باشد البته بعد از تاریخ خرید و الان سند فک رهن شده باشه و رفع توقیف بشه چطور میشه ادعای خسارت کرد البته اظهارنامه هم قبلا برای فروشنده ارسال شده
با سلام؛
چون وجه التزام پیش بینی نشده است، لاجرم بابد طبق نظریه کارشناس رسمی دادگستری، ورود ضرر و میزان ضرر ناشی از تاخیر در تنظیم سند رسمی بررسی و محاسبه گردد.
سلام.امکانش هست موضوعات پیشنهادی خودتونرو راجع به پایان نامه ارشد حقوق خصوصی اعلام بفرمایید؟
با سلام؛
بررسی تاثیر قانون آیین دادرسی مدنی بر قانون مدنی از جهات نسخ ضمنی، تزاحم، تعارض (قابلیت اجرای قوانین ماهوی مدنی در چارچوب قوانین شکلی آیین دادرسی مدنی)
سلام وقت بخیر
ضمن تشکر از مطالب مفید این سایت
برای پایان نامه ارشد حقوق خصوصی به دنبال موضوع هستم.
شما پیشنهادی در این خصوص دارید؟
با سلام؛
بررسی تاثیر قانون آیین دادرسی مدنی بر قانون مدنی از جهات نسخ ضمنی، تزاحم، تعارض (قابلیت اجرای قوانین ماهوی مدنی در چارچوب قوانین شکلی آیین دادرسی مدنی)
۱- آیا در ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد مشارکت در ساخت ، لازم است همه شرکا همزمان اقدام به ارسال نمایند یا به طور جداگانه و در زمانهای متفاوت هم امکان ارسال وجود دارد ؟
با سلام؛
سوال مهمی است. با توجه به قاعده اجتماع ذوالخیار در ماده ۴۳۲ قانون مدنی، همه باید با هم و همزمان ابراز اراده به فسخ نمایند تا فسخ انشاء و متولد و محقق گردد. تفسیر ضعیف تر این که آخرین مالکی که فسخ را اعلام کرده، ملاک تحقق فسخ همه مالکین است آن هم به شرطی که همه مالکین در یک محدوده ی زمانی متعارف نسبت به همدیگر فسخ ها را اعلام کرده باشند مثلاً امروز و هفته بعد و دو هفته بعد نه این که یکی امروز یکی فصل بعد و یکی سال بعد. (توالی عرفی)
با سلام خدمت شما جناب صالحی گرامی بنده زمینی از شخصی خریدم ۲ سال پیش اما زمین برای این فرد نبوده و برای فرد دیگری می باشد . بنده مبلغی هم به ایشون پرداخت کرده ام . بعد از انجام تحقیقات و پرس و جوهایی که انجام دادم ، هر کدام از کارشناسان اعلام می کند یک دعوی به خصوص را باید مطرح کنم ، نمی دونم چه دعوی باید مطرح کنم. چندین دعوی را مطرح نموده اند :
۱) دعوی حقوقی استرداد ثمن و دریافت غرامت
۲) دعوی کیفری کلاهبرداری ( فروش مال غیر) و دعوی حقوقی استرداد ثمن معامله
۳) دعوی اعلام بطلان معامله و دعوی استرداد ثمن معامله
و یا دعوی دیگری باید انجام بدهم .
با سلام؛
دعوای حقوقی : ۱/ اعلام بطلان مبایعه نامه شماره … مورخ … در خصوص یک قطعه زمین …. پلاک ثبتی …. به سبب مال غیر بودن و ۲/ استرداد ثمن معامله به مبلغ …. ۳/ محکومیت خوانده به جبران خسارات و غرامات وارده به خریدار و ضمان درک مبیع به میزان قیمت روز زمین مورد معامله با جلب نظر کارشناسی طبق رای وحدت رویه شماره ی ۸۱۱ دیوان عالی کشور
شکایت کیفری کلاهبرداری (فروش مال غیر به شاکی) هم می توان مطرح نمود. باید موردی بررسی شود ولی با هم و همزمان توصیه نمی شود.
سلام جناب صالحی ، بنده به شخصه خیلی از ایت پرسش و پاسخ هایی که جواب دادید ممنون هستم ، خیلی استفاده کردم . لطف میکنید این سوالی که برای یکی از اقوام بنده پیش اومده رو مقداری توضیح بدید که چی کار کنن ، سوالش رو براتون کپی میکنم همینجا . ((با سلام ، بنده زمینی دارم و سند ملک بنده تک برگ هستش و سند رسمی دارم و مدارکم هم تکمیل هستش . چند مدت پیش فردی مدعی شد که این زمین را مدتی قبل خریده است ، بعد از اینکه مدارک بنده را دید ، متوجه شدم که فردی کلاهبردار هستش ، در همین حال با همان مدارکی که داشت زمین بنده را به فرد دیگری فروخت ، در همین حین چند روز قبل همسایگان مجاوری بنده زنگ زدند و به من اطلاع دادند که این فرد مصالح ساختمانی داخل زمین من تخلیه کرده و با پلیس تماس گرفته و گویا صورتجلسه توسط کلانتری تنظیم کرده . حال میخواستم بدونم آیا بنده باید حتما کار خاصی انجام بدم ، مثل دادخواست تصرف عدوانی یا دعوی خلع ید یا نیازی نیستش که کاری انجام بدهم ؟ ( چون بنده نمی خوام خودم رو درگیر مسائل دادگاهی بکنم و میتونم یه کارگر بگیرم و مصالح را تخلیه بکنم ) و اگر بنده شکایتی طرح نکنم امکان داره بعدا برای خودم دردسری درست بشه ؟)) باز هم ممنون از لطف جنابعالی
با سلام و تشکر
دعوای خلع ید و تصرف عدوانی یعنی خودتان پذیرفته اید که زمین تان تصرف شده است !! فلذا تا جایی که می توانید بدون شکایت و بدون ایجاد درگیری مهم و نزاع، معارض را دفع کنید، بکنید. در عین حال در دادگستری محل و پرونده ثبتی جستجو کنید که در خصوص زمین دعوایی مطرح نباشد و شما ندانید.
سلام
من مدیر یک شرکت تولیدی بودم و طبق قرار فیمابین،حقوقم بصورت درصدی از فاکتورهای صادره بود. الان با تقاضای استعفای من و موافقت هیات مدیره بیرون آمدم. چون بسیاری از پروژه ها نصفه کار شده بود و منجر به صدور فاکتور نشد، من درخواست دادم که با توجه به درصد پیشرفت پروژه ها جاری تا زمان مدیریتم حقوق من را محاسبه کنند ولی هیات مدیره مدعی است که تنها فاکتورهای صادره ملاک است. هم اکنون طبق چه ماده قانونی میتوانم به حقوقم برسم. بینهایت ممنونم
با سلام؛
با توجه به این که قرارداد اقاله شده است، اگر کارهای نصفه و نیمه ی پروژه ها خودش فی نفسه ی و اصالتاً ارزش اقتصادی و کاری و تجاری و مالی و فنی و عرفی و معنوی داشته باشد، به نظر می توان اجرت المثل کار را طبق ملاک ماده ۳۳۶ قانون مدنی (استیفاء از عمل غیر) و ملاک ماده ۵۶۶ قانون مدنی و قاعده فقهی احترام عمل مسلمان، مطالبه نمود. چرا که درصد از فاکتور صادره عوض قراردادی است و مانع از مطالبه اجرت المثل بعد از اقاله نیست. البته نظر مخالف هم وجود دارد.
بنده با تلفن با شما چند روز هست که تماس میگیرم اما تلفن چندباره زنگ میخورد سپس قطع میشود لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید بنده در ماه آینده دادگاه دارم و از شما بزرگوار استدعای کمک دارم با احترام وسپاس
با سلام؛
لطفاً از واتساپ و یا تلگرام و یا بله پیام ارسال فرمایید. تشکر
با احترام
چگونه میتوان با شما بزرگوار حضوری ملاقات داشت
با سلام؛
لطفاً از واتساپ و یا تلگرام و یا بله پیام ارسال فرمایید. تشکر
سلام استاد بزرگوار
چنانچه فردی مال غیر منقول را ابتدا با مبایعه نامه و بعد بدون اینکه مبایعه نامه را باطل کند با صلحنامه خریداری و تاریخ هردو قراردادیکی باشد وقرار بوده مبایعه نامه باطل شود که خریدار باطل نکرده کدامیک معتبراست است ضمنا خریداربه جای کد ملی خود در مبایعه نامه کدملی دیگری نوشته است و مال الصلح و یا ثمن را هم پرداخت نکرده و درخریدهایی که داشته هم مبایعه نامه وهم صلحنامه درمورد یک مال غیر منقول با دیگران نوشته هست لطفا راهنمایی بفرمایید
با سلام؛
آخرین اعلام اراده ی طرفین، عقد صلح بوده و مبایعه نامه اقاله ی فعلی و عملی شده است.
باسلام.شخصی در دادگاه حقوقی محکوم به پرداخت پول شده و او تقاضای اعسار کرده و توانایی پرداخت ندارد شاهد هم دارد ولی پلاک ماشین بنامش باشد و قولنامه دوسال قبل را داشته باشد که ماشین را فروخته است.نتیجه دادگاه چی می شود
با سلام؛
خریدار باید به توقیف خودرو، اعتراض ثالث اجرایی نماید و تقدم مبایعه نامه اش بر توقیف را اثبات نماید. به ماده ۱۳۰۵ قانون مدنی هم توجه گردد.
سلام و عرض ادب
مبایعه نامه ی صوری برای فرار از دین یک ماجرای کلاهبرداری نوشته شد که شخصی مدعی آن شده حال اگر خود مدعی براساس این مبایعه نامه معامله نکند و براساس سند رسمی معامله انجام دهدکه بعداز تاریخ مبایعه نامه معامله بر حسب سند رسمی انجام داده چگونه میتوان مبایعه نامه ی صوری را باطل کرد که از ابتدا به قصد دیگری نوشته شده بود.ممنون
با سلام؛
با طرح دعوای اعلام بطلان مبایعه نامه شماره …. مورخ … به سبب صوری بودن و فقدان قصد بیع. صوری بودن باید اثبات گردد.
سلام بنده سازنده هستم ومالک با اینکه ملک خود راتحویل گرفته است هنوز نسبت به انتقال سند اقدامی نکرده است وهزینه نقل انتقال را هم نمیخواهد بدهد وزمان انتقال سند نسبت به پیشرفت کار میباشد وتاریخ در قولنامه مشخص نمیباشد چگونه میشود دیرکرد در انتقال را از ایشان مطالبه کرد
با سلام؛
اگر وجه التزام خسارت تاخیر در قرارداد پیش بینی نشده باشد، مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناسی. البته چون سررسید تعهد دقیقاً مشخص و منجز نیست، طبق ماده ۲۲۶ قانون مدنی، مطالبه تعهد نیز برای خسارت گرفتن لازم بوده است.
سلام من چطور میتونم از شما مشاوره بگیرم چون هیچ کدام از شماره تماس ها پاسخگو نبوداید من از شهرستانم
سلام؛ در واتساپ یا تلگرام و یا بله پیام ارسال فرمایید.
با سلام؛
چنانچه در قرارداد خدمات مشاور نظارت کارگاهی یک از اعضای هیئت مدیره یا سهامداران در خود قرارداد مدیر پروژه یا ناظر باشد یا به عبارت دقیقتر در هنگام ارائه صورت وضعیت در لیست دریافت حقوق به عنوان ناظر(شاغل در قرارداد) باشد حکم قانونی چیست و ایا منع قانونی دارد؟
با سلام؛
این سوال رو باید از دو جهت بررسی نمود. از جهت مواد ۱۲۹ و ۱۳۰ و ۱۳۱ لایحه اصلاحی قانون تجارت در خصوص شرایط معاملات مدیران با شرکت. و دیگر از جهت ذینفعی مهندس ناظر به لحاظ انتظامی. از اصلاحیه آیین نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مصوب ۱۳۹۴، به نظر بتوان تخلف انتظامی برداشت نمود. https://rrk.ir/Laws/ShowLaw.aspx?Code=9143
سلام وقت بخیر
ما یک منزل کلنگی داریم از ارثیه پدرم و ۴ خواهر هستیم برگه حصر وراثت را داریم قرار شده بود که زمین تقسیم و پلاک بندی کنیم خودمان
حالا یکی از خواهرنم قبل از مشخص شدن پلاک خوداش زمینش رافروخت و در برگه مبایعنامه که کد رهیگیری ندارد و سند رسمی نیست و به صورت دستی بین خوداش و املاک و خریدار و دوشاهد در برگه مبایعنامه نوشته شده که ۷۰ متر تقریبی دیگر نوشته نشده کدام قسمت کدام ضلع از این زمین به خریدار می رسد .
و خریدار و املاک از سادگی خواهرم استفاده کرده و با قیمت کم زمین را خریدن و چکی بنام خواهرم زدن اما چند روز بعد دیدن که خواهرم قصد خرید خانه را دارد خانه را پیشنهاد دادن و بعد از قبول خانه جهت خرید گفتن که چک را برای ثبت صیادی بنام ان فروشنده خانه بزنند که زدن و بخواهرم املاک گفت چون می خواهم با نرخ کم بخرم برایت و من را فروشنده میشناسد کمتر می فروشد خانه را خانه بنام خوداش بخورد بعد بنام خواهرم کند.
حالا یعنی این وسط نه خانه بنام خواهرم شد و چند فقره چک هم بنام خواهرم نیست و خودشان مشخص نشده بنام کسی ثبت زداند
و اینکه بابت اون زمینی که خواهرم سهم اش که پلاکش مشخص نیست فروخت و امضای ما وراث هم پای مبایعه نامه نیست ما چطور می توانیم بدون اینکه کار به کیفر اینها برسه وخریدار از دست خواهرم شکایت نکند و به زندان نیاندازد ان مباینامه را ابطال کنیم ممنون میشوم راهنمایمان کنید
با سلام؛
ابتدا باید مبابعه نامه بررسی شود که خواهرتان سهم الارث مشاعی خودش را فروخته و یا مبایعه نامه شامل سهم سایر وراث هم می شود.
با سلام
من یک ملکی خریدم و متوجه شدم که ۳ دانگ آن وقفی است و دعوای ابطال مبایعنامه مطرح کردم،آیا باید نسبت به سه دانگ دیگر فسخ مطرح کنم؟ اگر اسقاط خیارات در مبایعنامه باشد چه؟
با سلام؛
اسقاط خیارات میتواند شامل خیار تبعض صفقه هم گردد. به هر حال باید دعوای اعلام بطلان معامله نسبت به سه دانگ و تایید فسخ معامله از تاریخ اظهارنامه شماره …. مورخ … نسبت به سه دانگ دیگر را با خیار تبعض صفقه مطرح نمود. با توجه به شرط اسقاط خیارات، فقط تقسیط ثمن را بخواهید.
درود در قرار داد داوری نوشتن جمله اختلافات ناشی از اجرای عقد قرار داد با داور است آیا از این جمله می توان استنباط کرد که اختلافات موجود در ابطال سند را نیز در بر می گیرد چون اثر اجرای عقدبیع در نهایت به تنظیم سند منجر می شود یا حتما باید کلمه سند دقیقا قید شود که داور بتواند در ابطال سند نیز مداخله کند سپاس از پاسخگویی
با سلام؛
اگر ابطال سند ناشی از بطلان قرارداد و یا فسخ و انفساخ قرارداد باشد، خیر. ولی دعوای الزام به تنظیم سند در صلاحیت و اختیار داور است.
سلام خسته نباشید ،یک ملکی مورد معامله قرار میگیرد و ثمن آن به طور کامل پرداخت میشود،بعد فروشنده متوجه می شود که ۳۰ متر ملک بیشتر بوده و ثمن آن را نگرفته ،سپس طی توافقی که بین خریدار و فروشنده صورت میگیرد ،خریدار پرداخت یک چک و واگذاری یک کنتور برق را متعهد میشود ،ولی نه اجازه ی انتقال کنتور را میدهد و نه اینکه چک را تا چندین سال تحویل فروشنده میدهدو چک را به بنگاه میدهد بعد از چندین سال فروشنده چک را از بنگاه میگیرد وگواهی عدم پرداخت آن را میگیرد ،آیا اکنون امکان مطالبه مابه التفاوت چک به قیمت روز یا گرفتن ملک به همان متراژ. ۳۰ متر میباشد؟
با سلام؛
فقط دعوای مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ چک و انتقال کنتور برق متصور است. دعوای مطالبه خسارت ناشی از تاخیر در صدور و تسلیم چک هم ممکن است (چون فی الواقع عدم النفع است یعنی محروم ماندن از اقدام بر سند تجاری که در حقوق ایران پذیرفته نیست.)
سلام، سوالی حقوقی دارم که ممنون میشم اگر پاسخگوی باشید
اگر شرکتی در شهرستان سفارش یک تن اسانس نوشابه را به ارزش بازاری ۱ ملیارد تومان به مبلغ ۸۰۰ ملیون تومان از یک شرکت واسطه ای مقیم در تهران بخرد
پس از پرداخت ثمن معامله و در پی تسلیم اسانس ها به متصدی حمل و متعاقب حمل آن به وانت نیسان، به سبب تصادف در آزادراه تمامی محموله از بین برود، این شرکت چه دعوایی میتواند علیه شرکت واسطه ای مقیم در تهران طرح کند؟
با سلام؛
مثل سوالات کنکور ارشد و دکتری بود سوال شما.
اگر هیچ قرینه و اماره و شرط ضمنی در قرارداد نباشد، طرح دعوای تایید انفساخ قانونی بیع طبق ماده ۳۸۷ قانون مدنی (ضمان معاوضی فروشنده) و استرداد ثمن و خسارت تاخیر تادیه و خسارات دادرسی.
با عرض سلام وخسته نباشید .بنده برج ۸ سال گذشته یه زمین فروختم فروشنده سه فقره چک بهم داد یک چک پاس شد ۲ تا را برگشت زدم و بندی در مبایعه نامه آوردم .که چنانچه در تاریخ مقرر چکها پاس نشود فروشنده حق فسخ یکطرفه رو دارم.. یه اظهارنامه براش فرستادم که بیاد حل کنیم اومد یه مقدار پول گذاشت رو پولم یه صورت جلسه کردیم به پیوست قلنامه سه فقره چک بهم داد باز هر سه فقره چک برگشت خورد و تو بند صورتجلسه هم آوردیم اگه باز چکها پاس نشود فروشنده حق فسخ یک طرفه رو دارد و خریدار هیچگونه اعدایی ندارم .واسش دباره یه اظهارنامه فرستادم دومین مرحله که نیود واسش شکایت کردم الانم پرونده دادگاه هستش و ۱۵روز دیه تو دادگاه برسی میشه .قیمت ۱ سال پیش و الان ۲ تا ۳ برابره و اون موقع یه قیمتی فروختم الان یه قیمته خریدارم که یک سال گذشته پول نداره حق فسخ هم تو مبایعه نامه و تو صورتجلسه بامن هستش .تشکر میکنم جواب بدید که آیا دادگاه این مستندات رو بنفع من فسخ میکنه .پولی هم که بهم داده از ۳ میلیارد فقط یک تومان داده
با سلام؛
با توجه به این که در صورتجلسه، حق فسخ را ابقاء و ادامه داده اید، مشکلی در تایید فسخ شما توسط دادگاه به نظر نمی رسد. صرف افزایش قیمت ارتباطی به فسخ ندارد و باید پول دریافتی را مسترد نمایید. طبق ماده ۲۸۷ قانون مدنی، در زمان فسخ، افزایش قیمت مبیع ناشی از تورم ارتباطی به خریدار ندارد مگر افزایش قیمت در نتیجه عمل خریدار باشد طبق ماده ۲۸۸ قانون مدنی.
با سلام بنده دو هفته پیش یک واحد آپارتمان خریداری کردم ومبلغ ۱۰۰میلیون تومان بیعانه داده ام و مؤعد پرداخت قصد دوم که تارخ۱۰ دی بوده غروب به مشاور املاک مراجعه کردم برای پرداخت قسد دوم ولی فروشنده میگوید که باید صبح پول پرداخت میشده در قرار دادمون ساعت ذکر نشده فقط تاریخ ذکر شده که من طبق تاریخ رفتم ولی الان میگه باید مبلغ ۵۰میلیون بیشتر پرداخت کنی چون پول صبح ندادی یا فسخ بشه
با سلام؛
ملاک همان تاریخ است. مشاور املاک نیز در آن ساعت باز بوده است. چون چک نبوده است، ساعت اداری ملاک نیست.
سلام بنده یک واحد اپارتمان خریداری کردم وفروشنده متعهد به امضای سازنده شده ولی سازنده ملک برای امضا حضور پیدا نمیکند ایا من میتوتنم که پرداختهای اتی خود به فروشنده را تا امضای سازنده انجام ندهم اپارتمان فعلا سند ندارد ومن از نفر دوم خریداری کردم نه از سازنده لطفا راهنمایی بغرمایید
با سلام؛
حق حبس و گروکشی تعهدات به این دلیل ایجاد نمی شود مگر در قرارداد ذکر می کردید.
با سلام َ میخواستم بدونم چگونه میتونم در خصوص سهل انگاری کارشناس خط شکایت کنم ؟ موضوع از این قرار است که دادگاه ۲ مرتبه از هیات کارشناسی ۳ نفره و ۵ نفره درخواست تشخیص تقدم و تاخر مبایعه نامه من و ظهر نویسی بدون تاریخ تقسیم نامه را داشته که هیات سه نفره اعلام کرده امکانبذیر نیست و از هیات ۵ نفره هم یک نفر گفته امکانذیر نیست و ۴ نفر دیگر با سهل انگاری و خلاف واقع تقسیم نامه بدون تاریخ را مقدم بر مبایع نامه من که دارای تاریخ است اعلام کرده اند و حتی تاریخ مبایعه نامه من را غیر واقعی اعلام کرده اند در صورتی که نسخه برابر با اصل چکهای وصول شده که در قسمت بابت چک به وضوح به شماره مبایعه نامه من و موضوع قرارداد اشاره شده است.
حالا بر اساس همین نظریه کارشناسی رای دادگاه تجدید نظر به ضرر من صادر شده است.این درحالی بوده که ما به نظر کارشناسی ۴ نفر از هیات ۵ نفره اعتراض هم کرده بودیم ولی رونده برای هیات ۷ نفره ارسال نشدو دادگاه تجدید نظر رای نهایی را باهمین شرایط صادر کرد.. حالا سوال من از شما بزرگوار این است که:
۱- آیا میتونم با موضوع گزارش خلاف واقع و نقض ماده ۳۳ قانون کانون کارشناسان رسمی شکایت کنم
۲- بالفرضی که دادسرای کانون رای به شکایت من دادند آیا امکان اعاده دادرسی و یا فرجام خواهی از دیوان عدالت اداری را با وجود صدور رای تجدید نظر دارم؟ در رای دادگاه تجدید نظر به نظر کارشناسی ۴ نفر از هیات ۵ نفر کاملا استنداد شده است.
با سلام؛
حکم تخلف انتظامی کارشناس، مجوز اعاده دادرسی نیست. فقط حکم قطعی کیفری گزارش خلاف واقع و به سبب حیله و تقلب.
سلام پدر خانم من سند خانه رو در گرو دادگاه قرار داد تا پسرش به دادگاه معرفی کنه و الان صاحب سند فوت کرده ایا سند هنوز در گرو دادگاه هستش ؟ متهم خودش به دادگاه معرفی نمیکنه وراث چه کنند ؟ با تشکر
با سلام؛
وراث وثیقه گذار قدرت و تسلط و نفوذ مادی و معنوی بر محکوم علیه ندارند و نمی توانند تعهد وثیقه گذار را برای تسلیم متهم داشته باشند. طبق نظریات متعدد اداره حقوقی قوه قضاییه تعهد وثیقه گذار قائم به شخص است و منتقل به وراث نمی شود.
سلام خسته نباشید
اگر زمینی که در اختیار پیمانکار قرار داده شده است دارای مانع باش(مثلا کابل برق از زمین رد بشود)!
درصورت اقدام برای برداشت این مانع هزینه رفع مانع به عهده کدام طرفین است؟
ایا برعهده صاحب زمین است یا شخص پیمانکار؟
با سلام؛
باید شرایط قرارداد بررسی شود اگر هیچ شرط ضمنی و قرینه ای نبود، فرض بر این است که رفع مانع زمین از لوازم عرفی و منطقی و قانونی تعهد مالک به تسلیم زمین است.
باسلام بنده سه سال پیش خونه ای سنددار را وکالتی فروختم که وام داره خریدار درمبایعنامه تعهد اگرقسطهارا پرداخت نکنه قراردادفسخ میشه حدود۱۲قسط ازبنده برداشت شده زنگم میزنم یافحش میده یاجواب نمیده ایاحق فسخ قرارداد دارم
با سلام؛
اصولاً که دارید مگر این که به سبب تاخیر زیاد در اعلام فسخ ساقط شده باشد و یا تفسیر شود قسط ها یعنی کل قسط ها.
باسلام. قرارداد مشارکت در ساختی رو تنظیم کردم فقط اینکه تعداد واحد در اون درج نشده و فقط نوشتیم در ۶ طبقه مسکونی، حالا سازنده میخواد ۴ واحدی کنه ولی مالکین میگن قبلا گفتین ۳ واحدی ، در حالی که در قرارداد چنین چیزی ذکر نشده ، مالکین میگن شما تقلب کردی و ننوشتی در حالی که اصلا تو قرارداد نبود همچین چیزی ، روی تمام برگه ها ازشون امضا گرفتم در ۳ نسخه متحد المتن ، میگن میریم برای تقلب ازت سکایت میکنیم ، میتونن همچین چیزیو اثبات کنن ؟ یا شکایت کنن؟
با سلام؛
تقلب نیست. مالکین باید اثبات کنند ۳ واحدی بودن، شرط بنایی قرارداد بوده اگر چه در قرارداد ذکر نشده باشد.
واحد آپارتمانی بنده با رای داوری مبنی بر فسخ قرارداد دستهای قبل از بنده با اجرای احکام تحویل گرفته شد به شخص برنده رای داوری داده شد.حال بعد از یکسال بنده رای داوری را نقض و واحد را با ماده ۳۹تحویل گرفتم.حال دو سوال دارم یک بنده میتوانم اجرت المثل مدت زمانی یکسالی که در اجاره بودم را مطالبه کنم؟. دوم اینکه در این مدت خساراتی به واحد وارد شده میتوانم مطالبه کنم؟
با سلام؛
مطالبه خسارت میتوان نمود و اجرت المثل خود ملک نه اجاره بهای منزلی که در این سال در آن ساکن بودید.
با سلام ، در دعوی الزام به تنظیم سند رسمی که طرح کرده بودم ، رای به نفع بنده صادر شد . حال با وجود اجراییه طرف محکوم علیه از زدن سند به نام من استنکاف می کند ، بنده در روز مقرر در دفترخانه اقدام به گرفتن گواهی عدم حضور میکنم و درخواست سند اجرایی را از دادگاه مینمایم .
سوال بنده این هستش آیا بنده میتونم خسارتی ، مبنی بر عدم ایفای تعهد از ایشون بکنم در دادگاه ؟ این در صورتی هستش که هیچگونه بندی در قرارداد ذکر نشده مبنی بر وجه التزام یا …
نحوه اثبات این ضرر به چه صورتی هستش ؟
با سلام؛
بله. دعوای مطالبه خسارت تاخیر در ایفای تعهد خوانده در خصوص تنظیم سند رسمی از تاریخ گواهی عدم حضور لغایت تاریخ ثبت سند انتقال اجرایی با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری.
در خصوص اثبات ضرر هم باید به هر حال ورود ضرر را اثبات نمایید مثلا تخلف خوانده از تنظیم سند باعث شد من نتوانم متصرف ملکم را خلع ید نمایم. عدم النفع هم خسارت قابل دریافت محسوب نمی شود.
سلام
خدا پشت پناهت باشه.من سال۹۸مبلغ۱۵۰ملیون تومان به دوستم و پدر مادرش دادم به خاطربیماری سرطان مادرش .وپرینت بانکی و۲۰ملیون سفته و مقداری وجه نقدکه دوستم خودش نوشته و امضا و انگشت زده البته با هقراربوده ماهنگی پدرومپدرومادرمان برارضای خدا و مادردوستم نمیره.وانا هم یه دیه ای به خاطر تصادف برادردوستم که زنش از دنیا رفت ودیه بالایی ازبیمه و…طلب داشتن قراربود دوماه دیگه پول منو بده بعدازدوماه پدرش زدزیرهمه چیزوگفت چک مال ۲۰سال پس شما و اعتباری نداره.منم چک رو گذاشتم اجرا بعد دید محکوم شاکی منوپسرش شد گفت ازم دزدیدند.من دادگاه نرفتم دوستم به قاضی گفت که در اعزای وجه نقد من چک رابه دوسم دارم .ومحکوم شدنالان بعد سه سال و نیم پدر دوستم رفته یه نفرویراشته اورده قرآن دروغ خورده و منو دوستم رفتیم از اون خودکارگرفتیم وچک ۲۰سال پیشوامضا و مبلغ ت
نوشتیم.درصورتی و نت چکوراخل بانک فرم زدن.الان تقاضای کارشناسی کردهالبته خیلی آشنا بورد داره تو دادگاه.چگارکنم بااین همه و درک ک دارم نزدیک به چهارساله نمیکنم حقگو بگیرم.به جان بچپ دارم روانی میشم
با سلام؛
شهادت دوست شما و اسناد واریزی و رد شکایت قبلی و تاخیر در شکایت جدید و نظر کارشناس رسمی خط و امضاء جملگی می تواند دلیل بر بی حقی پدر دوستتان باشد. مقاله نحوه دفاع در برابر شهادت کذب و مقاله انکار امضای چک را هم در همین سایت مطالعه فرمایید.
سلام وقت بخیر بنده مشاور املاک دارم یه واحد فروختم فروشنده قرار شده ۶ماه بعد از قرار داد تنظیم سند کند که با گذشت بیش از ۱سال اقدامی نکرده بنده هم چک تنظیم سند رو به خریدار تحویل دادم حالا فروشنده به جرم خیانت در امانت شکایت کرده قاضی ۱۰ ماه و چند روز زندان داده این حکم درسته؟
با سلام؛
باید اسناد و مدارک خوانده شود. به نظرم رای خیانت در امانت صحیح نیست.