وکالت دعاوی قراردادها

4.2/5 - (4 امتیاز)
۴.۲/۵ - (۴ امتیاز)

وکالت دعاوی قراردادها

دعاوی و اختلافات مربوط به قراردادها بیشترین میزان و آمار پرونده های مطروحه در دادگستری است. با توجه به تخصصی بودن بحث حقوق قراردادها، برای وکالت این نوع دعاوی اعم از طرح دعوا و یا دفاع از دعوا ضرورت دارد که از وکیل متخصص امور قراردادها استفاده شود.

اختلافات قراردادی خصوصاً در بحث تفسیر قرارداد و فسخ قرارداد، حتی در سرنوشت پرونده های کیفری نیز موثر است و باعث مجرم شدن و یا برائت یک طرف قرارداد می شود. مثل دفاع فروشنده (متهم) در شکایت کیفری فروش مال غیر از ناحیه خریدار مبنی بر فسخ مبایعه نامه آپارتمان. و یا تحقق جرم فروش مال غیر در قرارداد پیش فروش آپارتمان به چند نفر و غیره. بنابراین اهمیت دفاع تخصصی در دعاوی مربوط به قراردادها کاملاً مشخص است.

دعاوی مربوط به قراردادها عموماً الزام به انجام تعهدات قراردادی، خسارات قراردادی، انحلال قرارداد (فسخ و انفساخ و ابطال قرارداد) است که هر کدام از این دعاوی مستلزم تسلط قاضی و وکیل پرونده به حقوق قراردادها است.

خسرو صالحی (وکیل پایه یک دادگستری تهران و وکیل امور قراردادها) در زمینه ی دعاوی حقوقی و کیفری مربوط به قراردادها، وکالت تخصصی می نماید. هموطنان گرامی می توانند مشکلات و اختلافات حقوقی و کیفری قراردادهای خود را جهت طرح دعوا و یا دفاع از دعوا از طریق سایت و یا با مراجعه حضوری به دفتر مطرح نمایند.

khosro_salehi@yahoo.com

تلفن : ۰۹۱۲۱۳۹۲۳۲۸ – ۸۸۹۷۹۵۷۱ ۰۲۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 دیدگاه در “وکالت دعاوی قراردادها
  • ۱۳۹۵-۰۹-۱۷ at ۱۱:۲۳ بعد از ظهر
    Permalink

    سلام خسته نباشی من از یک شرکت یه قراردادی دارم که براش کارشا به پایان رساندم الان دوسالی هست که از قرار دادمان میگذره کارشم خط انتقال گاز بود به به اتمام رساندم از همین طرف قرار داد وپایان کار وبرگه تصفیه حساب دارم که مبلغی از پول باقی مانده را باید بده که متاسفانه نمیده لطفا منا راهنمای کنید با تشکر

    Reply
    • ۱۳۹۵-۰۹-۱۸ at ۴:۴۴ قبل از ظهر
      Permalink

      با سلام
      طرح دعوای مطالبه طلب در دادگاه محل اقامت آن شرکت و یا داوری اگر که در قرارداد پیش بینی شده است.

      Reply
  • ۱۳۹۵-۰۷-۰۱ at ۱:۰۰ بعد از ظهر
    Permalink

    باسلام . با شخصی بر سر مبایعه نامه اختلاف داشتم فرزند نامبرده در خیابان به من حمله ورشد وبا ضرب شتم وکتک کاری مدارک مرا همراه پول و دیگر مدارک سرقت کرد و فراری شد من شکایت کیفری بابت ضرب شتم وسرقت کرده ام شهود شهادت به ضرب شتم من و سرقت پاکت مدارک داده اند من برای شکایت وقوع عقد بیع والزام به تنظیم سند رسمی برای دادگاه نیاز به اصل ان مدارک دارم فقط یک کپی از مبایعه نامه دارم بیع محاباتی بوده ومدرکی برای پرداخت پول نیست سوال من چه شکایت دیگری باید مطرح کنم از دست این سارق و کسی که مبایعه نامه برایش سرقت شده که لااقل مدارکم را به من بدهند

    Reply
    • ۱۳۹۵-۰۷-۰۲ at ۸:۰۷ بعد از ظهر
      Permalink

      با سلام؛
      بر اساس کپی ناچارا طرح دعوای الزام به سند کنید و برای اثبات بیع به شهادت شهود و پرونده کیفری استناد کنید. تا زمانی که امضای کپی سند مورد انکار قرار نگرفته، کپی نیز مانند اصل کاملا معتبر است.

      Reply
  • ۱۳۹۵-۰۵-۲۱ at ۶:۰۵ قبل از ظهر
    Permalink

    با سلام و خسته نباشید . مبایعه نامه ای نوشتیم بین خودم ومادر زنم اما در مبایعه نامه هیچ اشاره ای به این که این بیع محاباتی می باشد نکردیم مجددا برای همین مبایعه نامه متمم نوشتیم در یک نسخه و در ان متمم اشاره به محاباتی بودن بیع انجام گرفته شده اما من بعنوان خریدار امضا نکردم وفقط امضا واثر انگشت فروشنده است روی این متمم ان روز متوجه اهمیت این متمم نبودم اما اکنون بین ما اختلاف ایجاد شده سوال من این است این که فقط امضا فروشنده , است و امضا خریدار نیست یک نقصان است یا هیچ ایرادی نیست . از من دادگاه سوال نمی کند که باید امضا خریدار هم می بوده این سند ایرادی بر ان وارد است

    Reply
    • ۱۳۹۵-۰۵-۲۲ at ۸:۴۱ قبل از ظهر
      Permalink

      با سلام؛
      توالی و پشت سر هم بودن عرفی بین ایجاب و قبول شرط صحت معامله است. در مورد شما می توان گفت در همان زمان معامله را قبول نمودید و شرعا معامله منعقد شده ولکن صرفا امضای سند معامله توسط شما در همان زمان انجام نشده که نافی صحت اصل بیع صورت گرفته نیست.

      Reply